navigate_beforeSe fler nyheter

06 mars 2024

Plattformsbyte i Open Universe öppna nät

Vi genomför ett plattformsbyte i våra nät, här hittar du mer information om när det äger rum för din adress.

För information om vilken dag din adress flyttas över till vår nya plattform klicka på ditt stadsnät, fastighetsägare eller område nedan. Listan uppdateras löpande.

Pågående och kommande plattformsbyten

 

 

Avslutade plattformsbyten 2024

Elmnet, Österåkers Stadsnät

Avslutade plattformsbyten 2023

Akademiska Hus, Contentus, Emmaboda Kommun,    Eskilstuna – Strängnäs, Falkenberg , Fiskebäckskil, Ullared och Ängelholm, Frändefors – Sexdrega – Vänersborg, Gavlegårdarna, Göta, Landskrona och Åhus, Göteborg, Helsingborg, Häljarp, Hässleholm, Järfälla, Jönköping, Karlstad, Kumbro Stadsnät,  Kungsbacka, Bredbandsnät, Kävlinge och Simrishamn, Malmö, Mora Stadsnät, Nässjö, Motala och Västerås, Norra Dalarnas Stadsnät – Älvdalen,  Norrköping,    Nybro Energi,    Nyköpingshem, Nora, Orsa Stadsnät, Oskarshamn, Servanet, Skövde Stadsnät, Stiftelsen Östhammarshem, Stora Höga, Stockholm, SigtunaHem och Brf Hagtornet, Trollhättan, Trosa Fibernät, Uddevallahem,   Uppsala,   UppCom, Upplands-Brohus och Kakelstigens Samf., Ystad Energi, Varberg, Väsbyhem, Västerviks Bostads AB

Byggnadsfirman Lund, Hammaröbostäder, Hofors Elverk/Hofors Stadsnät, Linköping, Nyköping, Oxelö Energi/Oxelösund Stadsnät, Staffanstorps Fibernät, Stiftelsen Kindahus, Trelleborgs Stadsnät, Uppsala – Enköping, Vilhelminabostäder, Älmhultsbostäder