tjänsteleverantörer

VÅRA TJÄNSTELEVERANTÖRER

Här kan du bekanta dig med de leverantörer som finns just nu hos Open Universe. Fler tillkommer kontinuerligt. Aktuella priser och vilket utbud som finns på din ort hittar du på Tjänsteportalen.

TJÄNSTER & LEVERANTÖRER

I vårt öppna nät hittar du ett av Sveriges största utbud av tjänsteleverantörer inom bredband, tv och telefoni. Eftersom det finns många olika leverantörer att välja mellan, och att det är enkelt att byta, så bidrar denna fria konkurrens till vässade tjänster och pressade priser. Alla kämpar för att få just dig som kund.

1 Gbit/s

Kapaciteten är enorm. Du kan få från 10/10 Mbit/s upp till 1Gbit/s om du vill åka riktigt fort. Hur ska man då tänka när det gäller att välja tillräcklig kapacitet? Utgå från familjens behov. Är ni många som surfar, streamar film och spelar onlinespel, välj då en högre kapacitet.

Vår tjänsteleverantörsfolder

VILL DU BLI TJÄNSTELEVERANTÖR I OPEN UNIVERSE?

Open Universe är en neutral kommunikationsoperatör som erbjuder fri konkurrens mellan olika leverantörer av bredband, TV, telefoni och tjänster för det intelligenta hemmet.
Vår ambition är att erbjuda marknadens bästa utbud av tjänsteleverantörer och hos oss verkar nationella och lokala leverantörer på lika villkor. Som leverantör i Open Universe får ni tillgång till en mycket stor marknad där ni kan nå ut med och marknadsföra era tjänster. Vi hjälper till genom att erbjuda en attraktiv marknadsplats på våra portaler samt genom vår telefonuppföljning och övriga marknadsaktiviteter.

Ju fler alternativ vi kan erbjuda hos Open Universe, desto intressantare tycker kunderna. Vare sig du är en nationell, regional eller lokal leverantör är du välkommen i det öppna nätet på lika villkor som alla andra.

För mer information, kontakta Rikard Hjelm: rikard.hjelm@openuniverse.se