tjänsteleverantörer

VÅRA TJÄNSTELEVERANTÖRER

Här kan du bekanta dig med de leverantörer som finns just nu hos Open Universe. Fler tillkommer kontinuerligt. Aktuella priser och vilket utbud som finns på din ort hittar du på Tjänsteportalen.

TJÄNSTER & LEVERANTÖRER

I vårt öppna nät hittar du ett av Sveriges största utbud av tjänsteleverantörer inom bredband, tv och telefoni. Eftersom det finns många olika leverantörer att välja mellan, och att det är enkelt att byta, så bidrar denna fria konkurrens till vässade tjänster och pressade priser. Alla kämpar för att få just dig som kund.

1 Gbit/s

Kapaciteten är enorm. Du kan få från 10/10 Mbit/s upp till 1Gbit/s om du vill åka riktigt fort. Hur ska man då tänka när det gäller att välja tillräcklig kapacitet? Utgå från familjens behov. Är ni många som surfar, streamar film och spelar onlinespel, välj då en högre kapacitet.

Vår tjänsteleverantörsfolder

VILL DU BLI TJÄNSTELEVERANTÖR I OPEN UNIVERSE?

Open Universe är en neutral kommunikationsoperatör som erbjuder fri konkurrens mellan olika leverantörer av bredband, TV, telefoni och tjänster för det intelligenta hemmet.
Vår ambition är att erbjuda marknadens bästa utbud av tjänsteleverantörer och hos oss verkar nationella och lokala leverantörer på lika villkor. Som leverantör i Open Universe får ni tillgång till en mycket stor marknad där ni kan nå ut med och marknadsföra era tjänster. Vi hjälper till genom att erbjuda en attraktiv marknadsplats på våra portaler samt genom vår telefonuppföljning och övriga marknadsaktiviteter.

Ju fler alternativ vi kan erbjuda hos Open Universe, desto intressantare tycker kunderna. Vare sig du är en nationell, regional eller lokal leverantör är du välkommen i det öppna nätet på lika villkor som alla andra.

För mer information, kontakta Rikard Hjelm: rikard.hjelm@openuniverse.se

SÅ HÄR KOMMER DU IGÅNG

För att komma igång och dra nytta av det öppna fibernätet som finns i din fastighet behöver du välja en leverantör och fundera på vad ni vill använda bredbandet till.

1. Vilken hastighet behöver ni?

Oavsett om ni bara kollar mejlen och betalar räkningarna på nätet, eller om ni är flera som samtidigt ser på film och spelar online spel, så finns rätt hastighet för er, ända upp till 1000/1000 Mbit/s.

2. Jämför leverantörernas erbjudanden

Om du bor i en fastighet som är ansluten till Open Universe kan du gå in på självvalsportalen. Här kan du jämföra erbjudanden från de olika leverantörerna och se vad som passar era behov bäst. Du behöver alltså ingen internetuppkoppling för att nå portalen, det är bara att koppla in nätverkssladden i datorn.

ÖNSKAR DU HJÄLP?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Ring 0770-82 55 55 eller sms:a BREDBAND till 72660 så återkommer vi till dig.

Du kan även höra av dig till oss genom kontaktformuläret.