navigate_beforeSe fler nyheter

29 februari 2024

Internetport ny IPTV leverantör

Från och med 11 mars erbjuder Internetport IPTV i våra nät i samarbete med Kalejdo.

Internetport Sweden AB är glada att meddela lanseringen av vårt nya TV-utbud, ett flexibelt och anpassningsbart paketerbjudande designat för att möta en mångfald av tittarbehov och preferenser. Från början av mars 2024 kan våra kunder välja mellan fördefinierade paket eller skräddarsy sin egen TV-upplevelse för att säkerställa att de får precis det innehåll de önskar. För att fira denna nya tjänst introducerar vi en mycket attraktiv kampanj som du definitivt inte vill missa. Troget vår kundvänliga policy, erbjuder vi detta utan någon startkostnad, bindningstid och med bara en månads uppsägningstid, vilket gör det enklare och mer riskfritt än någonsin att njuta av ditt idealiska TV-utbud. Håll utkik – ditt nästa stora TV-äventyr börjar med oss!

Internetport Sweden AB är en heltäckande leverantör av tjänster inom IP-telefoni, bredbandsanslutningar och TV-paket, med bas i Hudiksvall. Vi erbjuder även en mängd hostingtjänster i våra två datacenter vi driftar och ansvarar över. Sedan starten 2008 har företaget lagt stor vikt vid att skydda sina kunders personliga integritet och anonymitet, vilket återspeglas i vår policy att inte binda upp kunder med långa avtal. Istället erbjuds flexibla villkor utan startavgifter och med endast en månads uppsägningstid.

Om oss
Hos Internetport Sweden AB är kundnöjdhet av yttersta vikt. Vi förstår vikten av personlig service och strävar efter att varje kund ska känna sig värderad och väl omhändertagen. Vårt team är engagerat och alltid redo att erbjuda den support och de lösningar som bäst möter dina behov, vare sig du är privatperson eller företagare. Med en fast förankring i Hudiksvall är vi stolta över vår förmåga att erbjuda avancerade och säkra lösningar utan att kompromissa med användarvänlighet. Vi är mer än bara en tjänsteleverantör; vi är din partner i digitaliseringen.

Våra viktigaste fördelar
• Flexibilitet i abonnemangsformerna med ingen bindningstid, ingen startkostnad och endast en månads uppsägningstid.
• Ett starkt fokus på att skydda kundens personliga integritet och anonymitet.
• Personlig och engagerad kundservice som sätter dig i första rummet.

Varför du ska välja oss
• För oss på Internetport Sweden AB, står din tillfredsställelse i centrum. Vi strävar efter att alltid erbjuda tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar. Vårt mål är att genom vår dedikation och expertis bidra till en smidigare och mer ansluten vardag för dig.