navigate_beforeSe fler nyheter

12 maj 2023

Svenska Cantab

Vår tjänsteleverantörsportfölj utökas nu med ytterligare en leverantör,  Svenska Cantab.

Vi välkomnar Svenska Cantab som ny leverantör hos oss på Open Universe, de kommer att erbjuda sina tjänster till kunder som genomfört Open Universe plattformsbyte.

 

Svenska Cantab, är en leverantör med 30 års erfarenhet av bredbandstjänster till privatkunder.

– Vi är det lokala företaget i Gävleborg som levererar bredband till ett riktigt bra pris. Vi är också stolta över vår trygga och tillmötesgående kundtjänst, som alltid finns till hands för att hjälpa till med eventuella frågor eller problem. Oavsett vilken hastighet som passar dig har du alltid tillgång till en personlig och tillmötesgående support via telefon, mejl eller i vår butik/kontor på Kryddstigen i Gävle. Vi tror att bra service och kostnadseffektiva priser är grunden för en bra bredbandsupplevelse, vilket är anledningen till att vi alltid strävar efter att erbjuda bästa möjliga tjänster till våra kunder.

Svenska Cantab