Stäng

Tjänster & leverantörer

I vårt öppna nät hittar du ett av Sveriges största utbud av tjänsteleverantörer inom bredband, tv och telefoni. Eftersom det finns många olika leverantörer att välja mellan, och att det är enkelt att byta, så bidrar denna fria konkurrens till vässade tjänster och pressade priser. Alla kämpar för att få just dig som kund.

1 Gbit/s

Kapaciteten är enorm. Du kan få från 10/10 Mbit/s upp till 1Gbit/s om du vill åka riktigt fort. Hur ska man då tänka när det gäller att välja tillräcklig kapacitet? Utgå från familjens behov. Är ni många som surfar, streamar film och spelar onlinespel, välj då en högre kapacitet.

Ladda ner vår tjänsteleverantörsfolder här

Tjänster som gör livet lite enklare och roligare

 • Bredband

  Bredbandstjänster i alla hastigheter. Hur fort vill du åka?

  Läs mer
 • TV

  Ta del av världens utbud av TV-tjänster, precis som det passar dig.

  Läs mer
 • Telefoni

  Använd din vanliga telefon och ring billigare. Mycket billigare.

  Läs mer
 • assets/img/TV.svg

  Smarta hemmet

  Dra nytta av den teknik som finns. Det är smart.

  Läs mer

Våra tjänsteleverantörer

Här kan du bekanta dig med de leverantörer som finns just nu hos Open Universe. Fler tillkommer kontinuerligt. Aktuella priser och vilket utbud som finns på din ort hittar du på Tjänsteportalen.

Till Tjänsteportalen

Vill du bli tjänsteleverantör i Open Universe?

Läs mer

Så här kommer du igång

För att komma igång och dra nytta av det öppna fibernätet som finns i din fastighet behöver du välja en leverantör och fundera på vad ni vill använda bredbandet till.

1. Vilken hastighet behöver ni?

Oavsett om ni bara kollar mejlen och betalar räkningarna på nätet, eller om ni är flera som samtidigt ser på film och spelar online spel, så finns rätt hastighet för er, ända upp till 1000/1000 Mbit/s.

2. Jämför leverantörernas erbjudanden

Om du bor i en fastighet som är ansluten till Open Universe kan du gå in på självvalsportalen. Här kan du jämföra erbjudanden från de olika leverantörerna och se vad som passar era behov bäst. Du behöver alltså ingen internetuppkoppling för att nå portalen, det är bara att koppla in nätverkssladden i datorn.

Önskar du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.
Ring 0770-82 55 55 eller sms:a BREDBAND till 72660 så återkommer vi till dig.

Du kan även fylla i kontaktformuläret nedan.

Jag vill veta mer

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Vi återkommer till dig så fort vi kan. Genom att lämna information godkänner du vår behandling av personuppgifter.