navigate_beforeSe fler nyheter

05 december 2023

Folke Bredband

Vi välkomnar Folke bredband som ny leverantör.

Folke bredband kommer att erbjuda sina bredbandstjänster till privatkunder i alla våra nät från och med den 12 december – Välkomna Folke Bredband!

 

Om Folke bredband
Med bredband från Folke så får du ett smidigt, pålitligt och prisvärt bredband. En lite folkeligare bredbandstjänst helt enkelt.

Lokal journalistik håller dig uppdaterad och trovärdiga nyheter är viktigt i vår demokrati. När du väljer Folke bredband gör du en bra affär och kan surfa på helt enkelt! Samtidigt stödjer du lokal journalistik. Folke är nämligen en del av mediekoncernen NTM. NTM är en av Sveriges största mediekoncerner med verksamheter i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Västerbotten och Norrbotten. Det fria ordet och oberoende journalistik har varit kärnan i vår verksamhet i mer än 250 år. För att alla ska kunna ta del av oberoende journalistik på nätet vill vi skapa de bästa förutsättningarna för det. Därför lanserar nu NTM bredbandstjänsten Folke bredband.

NTM Koncernen