navigate_beforeSe fler nyheter

20 januari 2023

Ansluten Hosting, Arkaden Bredband, Doffdata, Internetport Sweden och Sappa

Vi utökar vår tjänsteportfölj med fem nya leverantörer, varmt välkomna!

Vi välkomnar fem nya leverantörer till oss på Open Universe. Leverantörerna kommer att erbjuda sina tjänster till kunder som genomfört Open Universe plattformsbyte.

Ansluten Hosting i Sverige AB, är nationell leverantör och kommer erbjuda internet till privat och företagskunder.

– Ansluten Hosting i Sverige AB är en leverantör med kompletta och kostnadseffektiva serverhostingslösningar och bredbandslösningar med hög kvalitet. Vi är belägna i Karlshamn där kontor, datacenter samt driftcentralen för bredband och Internet-tjänsterna finns. Med många års erfarenhet bakom sig står nu företaget redo att ge sig ut på marknaden i syfte att kunna ge dig som privatperson eller företagare de bästa lösningarna till ett riktigt bra pris. Säkerheten är något vi tar på allvar, därför ser vi till att alla våra produkter är väl testade innan de säljs.
Ansluta Hosting i Sverige AB

Arkaden Bredband, är nationell leverantör och kommer erbjuda internet till privat och företagskunder.

– Med 20 års branscherfarenhet erbjuder vi fiberbredband via vårt eget nät, Arknet, samt ett antal stadsnät. Som bredbandsleverantör skapar vi möjligheter till att fritt kommunicera, söka kunskap, bli underhållen och att använda tjänster som på ett intelligent sätt underlättar livet i vårt uppkopplade samhälle. Bredband via fiber ger den avgjort stabilaste lösningen, jämfört med andra bredbandsalternativ. Fiberoptik har bland annat mycket större kapacitet att förmedla data än traditionella telefonledningar. Nya digitala möjligheter kräver kraftiga och pålitliga leveransvägar. För att kunna surfa, se på film och TV, lyssna på musik och podcasts, spela eller sköta jobb hemifrån är rätt kapacitet avgörande. Med Arkadens bredband via fibernätet kan du göra allt du vill och behöver i din digitala vardag; snabbt och säkert.
Arkaden Bredband

Doffdata, kommer erbjuda internet till privat och företagskunder i Kalmar Län.

Doffdata

Internetport Sweden AB, är nationell leverantör och kommer erbjuda internet till privat och företagskunder.

– Internetport är en pålitlig och erfaren IT-leverantör med huvudkontor i Hudiksvall. Med över tio års erfarenhet av bl.a. webbutveckling, serverhosting, bredbandslösningar, telefoni, systemutveckling och servicedesk-lösningar har vi kunskapen och expertisen att ta ditt projekt från idé till färdig lösning med korta beslutsvägar. Som en uppstickare bland de stora IT-jättarna är vår affärsidé, att engagerat och personligt leverera prisvärda och skalbara IT-lösningar som lägger grunden för framgångsrika företag. Våra tjänster erbjuder maximal flexibilitet helt utan bindningstid. Som kund kan du med kort varsel justera ditt koncept uppåt eller nedåt beroende på affärssituation. På Internetport i natursköna Hälsingland vet vi att företagande kan gå upp och ner likt en berg- och dalbana, speciellt i tider av oro. Vår övertygelse är att affärsmässig frihet skapar trygghet och mod att våga utvecklas. Ett win-win-koncept som gynnar båda parter. Så oavsett om du är ute efter en helhetslösning inom IT-drift eller om du behöver vissa kompletterande insatser så har vi garanterat en lösning för dig. Med tjänster som Digital Total och Digital Komplement erbjuder Internetport kostnadseffektiva och stressreducerade IT-lösningar som leder till ett friktionsfritt och sömlöst företagande.
Internetport Sweden AB

AB Sappa, är nationell leverantör och kommer erbjuda internet och TV-tjänster till privatkunder.

– Vi är en telekomoperatör som levererar bredband, smarta hem-tjänster, internetsäkerhetstjänster, TV, playtjänster, digitala omsorgstjänster och fast telefoni. Vi levererar våra tjänster via egna nät, kommunala stadsnät och kommunikationsoperatörer. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson. Vi har ett nära samarbete med installatörer, leverantörer och nätoperatörer. Vårt huvudkontor är baserat i Göteborg och våra lokalkontor hittas i Gävle, Umeå, Karlstad, Boxholm och Västerås. AB Sappa är en del av koncernen Sappa Holding AB, som i sin tur ägs av Pamica 2 AB.
AB Sappa