navigate_beforeSe fler nyheter

24 augusti 2022

Vi välkomnar Alleato

Från och med idag finns Alleato valbara i alla våra nät, Alleato erbjuder närståendetjänster och vi önskar dem varmt välkomna som ny leverantör till oss.

 

Alleato börjar sälja välfärdstjänster via Open Universe

Alleato startade som ett utvecklingsprojekt inom Ericsson och förvärvades 2004 av Box Play Gruppen. Alleato erbjuder hållbara digitala välfärdstjänster som skapar trygghet och ökad livskvalitet för individen samt dess närstående. Samtidigt bidrar lösningarna till ökad effektivitet och servicegrad inom vård och omsorg. Våra kunder är kommunala och privata vård- och omsorgsgivare samt anhöriga till privatpersoner som behöver extra stöd i hemmet. Alleato har med sin unika tekniska kunskap medverkat i ett flertal forskningsprojekt i samarbeten med RISE, Uppsala Universitet och Vinnova.

Läs mer om Alleato här.