navigate_beforeSe fler nyheter

02 februari 2022

Vi välkomnar NWT Media

Den fjärde februari säljstartar NWT Media sina bredbandstjänster hos oss och vi önskar dem varmt välkomna som ny leverantör. NWT Media kommer att erbjuda sina tjänster till anslutna fastigheter i Värmland, Västra Götaland, Dalarna och Örebro län.

NWT Media börjar sälja bredband via Open Universe

Nu kan du både få dina lokala nyheter och din bredbandsuppkoppling via NWT Media.
Som ett av de första mediebolagen i Sverige erbjuder NWT Media nu internetuppkoppling via Open Universe fibernät i Värmland, Västra Götaland, Dalarna och Örebro län.
Sedan 1 december 2021 är NWT Media bredbandsleverantör i ett flertal kommunala stadsnät i Värmland och Dalsland.

Först ut att erbjuda både lokala nyheter och bredbandslösningar var VK Media i Umeå via dotterbolaget Fiber8. Och det är därifrån som NWT Media nu hämtar konceptet.

– Internetuppkoppling är en förutsättning för att kunna ta del av vårt digitala innehåll så det kompletterar vår befintliga produktportfölj väldigt bra. Flera av våra prenumeranter väljer att läsa nyheter digitalt och då blir det självklart för oss att även kunna erbjuda bredband. Tanken är att vi ska kunna erbjuda våra läsare ett komplett digitalt paket, säger Sture Bergman, vd för NWT Media.

NWT Media ser flera möjligheter genom satsningen. Den skapar mervärde för de befintliga kunderna och ger också möjligheten till att nå nya kundgrupper.
Namnet på tjänsten är NWT Media bredband och affärsidén är att erbjuda bredband till ett konkurrenskraftigt pris. En viktig fördel är också närheten till den lokala marknaden. Kundservice och administration finns i Karlstad.
Befintliga prenumeranter får rabatt på bredbandstjänsten och nya kunder får en digital prenumeration på köpet. Erbjudandet gäller privatpersoner som är kopplade till Open Universe fibernät i ovan nämnda län. Läs mer på https://bredband.nwtmedia.se/

-Det är smidigt att kunna paketera bredband tillsammans med vår lokaljournalistik, vi är ett av få mediehus i Sverige som gör det, avslutar Sture Bergman.

NWT Media
NWT Media är ett av Sveriges ledande mediehus som genom 17 lokala varumärken i Värmland, Dalsland och Skaraborg levererar lokal journalistik via sajter, appar och printprodukter.