navigate_beforeSe fler nyheter

02 december 2020

Teleservice, välkommen till Open Universe

Inför jul välkomnar vi en ny leverantör till Open Universe, Teleservice.
Teleservice kommer erbjuda bredbandstjänster till både privat- och företagskunder i Skåne län, tjänsterna beräknas vara säljbara i slutet av december.
Vi har tagit fram lösningar efter våra kunders behov sedan starten 1973. Då var vi ett enmansföretag som reparerade TV-apparater – idag är vi ett familjeföretag med över 150 anställda, med kontor i Sjöbo, Ystad och Malmö.
I vår bransch sker det ständigt förändringar, och vi hänger framgångsrikt med. Det tror vi beror mycket på vår vilja att göra allt i vår makt för våra kunder – kombinerat med en enorm nyfikenhet och flexibilitet. Och så har vi alltid gillat att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.Med Teleservice i hemmet öppnas en hel värld av digitala möjligheter! Självklart till priser som tåls att jämföra med våra konkurrenter.Det finns många fördelar för dig som kund att anlita Teleservice. Vi är lokala och finns alltid ett stenkast bort när du behöver oss. Med vår djupa tekniska kompetens och långa erfarenhet levererar vi tjänster som underlättar i din vardag – välkommen till oss!

Mer information om Teleservice hittar du här.

Teleservice