navigate_beforeSe fler nyheter

19 november 2018

Nu lanserar Telia sina tjänster i alla Open Universe-nät

 

Telia Sverige har ingått avtal med Telenor Sverige om att leverera privat- och företagstjänster i hela Open Universes bestånd. Samtidigt har Telenor Sverige skrivit avtal med Öppen Fiber, vilket innebär att Telenors och Ownits tjänster blir tillgängliga för ännu fler slutkunder.


Telia har sedan tidigare levererat privata bredbandstjänster i två av Open Universes län, Stockholm och Örebro. I och med det nya avtalet så kommer nu samtliga anslutna fastigheter få tillgång till såväl privata som företags- och mertjänster från Telia. Något som under en längre tid har efterfrågats av Open Universes kunder.

– Att avtalet med Telia nu är på plats och att deras tjänster snart finns upplagda på våra portaler är otroligt roligt. Det har varit många och intensiva diskussioner under lång tid som nu bär frukt. Med Telia på plats i vårt tjänsteutbud har Open Universes kunder en rikare palett av större och mindre tjänsteleverantörer att välja bland, precis som det skall vara i ett Öppet Nät, säger Per Sjöberg Head of Open Universe på Telenor Sverige.

– Vi är verkligen glada med avtalen med Telenor och vi gläds framför allt med våra slutkunder som nu ges ett ännu bredare utbud av tjänster på fibermarknaden. Avtalen innebär för Telia att vi erbjuder våra tjänster på Open Universes plattform samt att vi breddar utbudet av tjänsteleverantörer i Öppen Fiber med Telenor och Ownit, säger Jerri Waris, Head of Infra Sales på Telia Sverige.

Kontakt:
Telenor Sverige AB, Presstjänsten 08-41 01 00 40
Telia Sverige AB, Presstjänsten 0771-77 58 30

 

Telia