navigate_beforeSe fler nyheter

25 maj 2018

Com Hem säljstartar företagstjänster

 

Snart utökas utbudet av företagstjänster i våra nät. Com Hem som tidigare vänt sig mot privatsidan och erbjudit tjänster på bredband, telefoni och TV till anslutna hushåll, kommer nu även att marknadsföra sina företagstjänster hos oss. Tjänsterna kommer att vara valbara på Open Universe portaler inom en snar framtid.

– Vi på Com Hem vill nå så många hushåll och företag som möjligt med våra uppskattade erbjudanden. Samarbeten med stadsnät är därmed viktigt för oss. Det är mycket glädjande att vi nu kan lansera företagstjänster i Open Universe och vi hoppas att kunderna kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och paketeringar, säger Leo Safford, Produktchef på Com Hem.

Kontaktperson Com Hem och Boxer
Fredrik Hallstan, presschef, Tel: 0761-15 38 30, E-post: fredrik.hallstan@comhem.com