navigate_beforeSe fler nyheter

26 mars 2018

Stiftelsen Kindahus väljer Telenor och Open Universe

Stiftelsen Kindahus har ingått avtal med Telenor Sverige som genom sin kommunikationsoperatör Open Universe kommer leverera en öppen och konkurrensneutral kommunikationslösning till de boende i Stiftelsen Kindahus.

-Vi ser fram emot att erbjuda våra hyresgäster en lösning med en större valfrihet än vad de har idag. Open Universe har ett av marknadens bredaste utbud av tjänster och tjänsteleverantörer vilket är en av anledningarna vi väljer att skriva avtal med Telenor Sverige AB, säger Jan Skarin, VD, Stiftelsen Kindahus.

Avtalet omfattar Stiftelsen Kindahus fastigheter i Kisa och Rimforsa med cirka 940 lägenheter.

– Digitalisteringen av vårt samhälle blir allt mer påtaglig vilket ställer högre och högre krav på oss som kommunikationsoperatör. Vi blir därför extra glada och stolta när ett bostadsbolag som Stiftelsen Kindahus, med en tydlig digital strategi, väljer Open Universe som kommunikationsoperatör, säger Per Sjöberg Head of Open Universe på Telenor Sverige.

Migreringen påbörjas omgående med målet att alla berörda bostäder ska vara migrerade till Open Universe plattform senast december 2018.

– Målet var att hitta en kommunikationsoperatör med en driftsäker infrastruktur och som även har både ambitionen och förmågan att kontinuerligt utveckla nya tjänster till både oss som bostadsbolag och våra hyresgäster, säger Roger Magnusson, Marknadschef, Stiftelsen Kindahus.

Kontakt:
Telenor Sverige AB, Presstjänsten 08-410 100 40
Roger Magnusson, Marknadschef, Stiftelsen Kindahus, Telefon 0494-792 51