Stäng

Företag

Snabb och pålitlig uppkoppling för företag i alla storlekar

Oavsett om det gäller ett större eller ett mindre företag är det viktigt med en snabb och pålitlig uppkoppling. I många fall är det direkt affärskritiskt. Med Open Universe får ni full valfrihet och kan välja mellan en mängd olika leverantörer och paketeringar. Via oss erbjuds allt från enkla tjänster och lösningar för mindre företag till avancerade kommunikationslösningar för större företag.

Stora resurser och möjligheter

Eftersom det handlar om ett fiberoptiskt nät kan ni få en anslutning med överlägsen kapacitet.

Det går till exempel att få punkt till punkt kapacitet upp till 1Gbit/s vilket ger utmärkta möjligheter att knyta ihop olika kontor, både inom en stad eller i övriga Sverige. Vi kan även, genom våra tjänsteleverantörer och stadsnät, erbjuda co-location, webbhotell, virtuella och dedikerade serverlösningar. Perfekt för alla som har höga krav på tillgänglighet och service.

Fiber är att lita på

Fiberoptik är det absolut bästa sättet att överföra information på, både i dag och i framtiden. Fiberoptik ger en säkrare infrastruktur och ett stabilare nät som företaget verkligen kan lita på. Skulle något inträffa har vi beredskap dygnet runt hela året.

Jag vill veta mer

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Vi återkommer till dig så fort vi kan. Genom att lämna information godkänner du vår behandling av personuppgifter.