Stäng

Nyheter & press

Här kan du ta del av aktuella nyheter och pressmeddelanden.

Tele2 Företag lanseras i Open Universe

Bredband från Tele2 Företag lanseras nu till 130 000 företagare

Tele2 Företag lanserar bredband i Telenors Open Universe öppna bredbandsnät. Dessutom finns bredbandstjänster från Tele2 Företag nu tillgängligt i Telia Öppen Fiber och Zitius nät och från och med den 19 december även hos IP-Only. Totalt kan nu till ytterligare cirka 130 000 små och medelstora företag som är anslutna till något av dessa nät bli bredbandskunder hos Tele2 Företag.

 

Nu lanserasTele2 Företag bredbandstjänster hos Open Universe, Telia Öppen Fiber, Zitius och IP-Only. Genom att lansera bredbandstjänster i dessa nationella nät, når Tele2 Företag ytterligare 1,3 miljoner hushåll över hela landet där det idag finns cirka 130 000 små och medelstora företag.

–Vi är väldigt glada att vi nu finns tillgängliga i alla dessa nät och att vi kan erbjuda fler företagare  både mobila och fasta bredbandstjänster från Tele2 Företag. Tillsammans med de företag som vi når via Com Hems nät så är vi nu uppe i cirka 320 000 små och medelstora företag med fasta bredbandstjänster och vi kommer att regelbundet addera fler, säger Jessica Levin, affärsområdeschef små och medelstora företag på Tele2.

Lanseringen ger alla företag som är uppkopplade till något av dessa öppna nät möjlighet att samla både sina fasta och mobila tjänster på en och samma faktura.

–Vi vill att våra kunder ska kunna välja mellan ett stort utbud av tjänsteleverantörer och vi välkomnar därför Tele2 Företag till vårt nät, säger Rikard Hjelm, Manager Product & Marketing på Open Universe.

För att ta del av Tele2 Företags erbjudande gå in på www.tele2.se/foretag eller ring oss på 0200-232323 och se vilken lösning vi kan leverera till dig.