navigate_beforeSe fler nyheter

13 februari 2019

Uddevallahem väljer Telenor och Open Universe

Uddevallahem har ingått avtal med Telenor Sverige som genom sin kommunikationsoperatör Open Universe kommer att leverera en öppen och konkurrensneutral kommunikationslösning till över fyra tusen kunder.

-Vi har genomfört en upphandling och är trygga med att Telenor som vann upphandlingen kommer att leverera det vi förväntar oss. För Uddevallahem är det viktigt att kunna erbjuda våra hyresgäster en trygg och stabil kommunikationslösning, som här också innebär att man kan beställa snabbare bredbandstjänster om man så önskar, säger Thomas Aebeloe, VD, Uddevallahem.

Avtalet omfattar cirka 4600 portar och arbetet med att migrerar över dessa till Open Universe påbörjas under mars och beräknas vara klart i slutet av maj 2019.

– Att Uddevallahem väljer Open Universe som kommunikationsoperatör till sina boende är vi mycket glada för. Vi ser det som ett kvitto på att öppna nät är framtiden. Samhällets behov av data ökar konstant och att kunden ska ha valmöjligheten att kunna välja vilken tjänst och leverantör som helst och få en stabil och säker uppkoppling ska vara en självklarhet, säger Per Sjöberg Head of Open Universe på Telenor Sverige.

Kontakt:
Telenor Sverige AB, Presstjänsten 08-41 01 00 40
Uddevallahem: Magnus Nordberg, Kommunikationsansvarig, 0705-25 07 11