navigate_beforeSe fler nyheter

30 mars 2017

Brabit AB, miljövänligt bredband

Vi är glada att meddela att vår tjänsteportfölj har utökats med ytterligare en leverantör, uppstickaren Brabit AB som satsar på grönt och miljövänligt bredband.
Brabit AB kommer att erbjuda tjänster för både privat och företagskunder i vårt bestånd.

”Med en toppmodern infrastruktur gör vi allt vi kan för att leverera Internet som du förväntar dig: det bara funkar. Vi är Brabit, en ny Internetoperatör som satsar på grönt, stabilt, snabbt och automatiserat Internet.
Vi har som målsättning att kunna erbjuda Sveriges mest gröna Internet. För oss handlar det inte enbart om leverans av ettor och nollor utan att dessutom ha ett gott samvete inför miljön och hur vi agerar.
Eftersom vi inte behöver förlita oss på gammal infrastruktur, som de flesta av våra konkurrenter, så kan vi erbjuda en mer stabil och automatiserad tjänst. Du får kontroll över din internetkran, men slipper betala för extratjänster som du inte behöver. Så som internet ska vara.”

 

Vill du läsa mer om Brabit AB, klicka här.