navigate_beforeSe fler nyheter

24 januari 2017

Amlövs Fastighetsförvaltning AB väljer Telenor och Open Universe

Amlövs Fastighetsförvaltning AB har ingått avtal med Telenor Sverige som genom sin kommunikationsoperatör Open Universe kommer leverera en öppen och konkurrensneutral kommunikationslösning till de boende i Amlövs Fastighetsförvaltnings bostäder.

– Vi ser fram emot att erbjuda våra hyresgäster en lösning med en större valfrihet än vad de har idag. Open Universe har ett av marknadens bredaste utbud av tjänster och tjänsteleverantörer vilket är en av anledningarna till att vi väljer att teckna avtal med Telenor och Open Universe, säger Oscar Amlöv, VD, Amlövs Fastighetsförvaltnings.

Avtalet omfattar cirka 800 lägenheter.

– Amlövs Fastighetsförvaltning har idag en stängd lösning vilket innebär att de boende inte kan välja bland olika tjänsteleverantörer i det digitala fastighetsnätet. Att vi nu skriver ett nytt avtal där vi uppgraderar nätet och samtidigt öppnar upp för fler tjänsteleverantörer, genom att lansera Open Universe, ligger i linje med vår strategi och vi ser verkligen fram emot ett fortsatt givande samarbete, säger Per Sjöberg Open Universe.

Migreringen påbörjas omgående med målet att berörda bostäder ska vara migrerade till Open Universe plattform under andra kvartalet 2017.

– Målet var att hitta en lösning med stor valfrihet av moderna tjänster för både våra boende och för vår egen fastighetsförvalning som blir allt mer digital. Telenor har många referenser och ett stort förtroende på marknaden vilket är en anledning av vi väljer att gå in detta avtal, säger Oscar Amlöv, VD, Amlövs Fastighetsförvaltnings
Kontakt:
Telenor Sverige AB, Presstjänsten 08-41 01 00 40
Oscar Amlöv, VD, Amlövs Fastighetsförvaltnings