Stäng

Villaägare & Byalag

Bredband, TV och telefoni för hela familjen

Med fiber från Open Universe öppnas en värld av möjligheter. Det finns många olika tjänsteleverantörer att välja mellan och kapaciteten är så gott som obegränsad.

Är ni flera i hushållet som samtidigt vill kunna surfa, titta på film och spela onlinespel så fungerar det utmärkt. Kapaciteten är enorm och ni kan få upp till 1000/1000 Mbit/s.

Fiber skapar frihet

I ett öppet nät är det självklart att inte låsa fast kunderna. Skulle ni av någon anledning vilja byta leverantör så är det enkelt. En annan fördel är att den fria konkurrensen i nätet bidrar till ständigt förbättrade tjänster och pressade priser. Mycket talar också för att en investering i fiber ökar värdet på villan eller stugan.

 

Ladda ner vårt villablad här

Byalag

Vi tycker att det självklart att man ska kunna ha tillgång till fiber även om man bor på landsbygden.

Ett bredband med rejäl kapacitet är en förutsättning för en levande landsbygd. Men för att fiber till landsbygden ska bli verklighet krävs det ett engagemang från de boende och att man går samman och bildar en förening. Vi på Open Universe kan sedan vara ett stöd genom hela processen och hjälpa er från start till mål.

Här kan du läsa mer om vad som är viktigt att tänka på för byalag.

Läs mer

Jag vill veta mer

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Vi återkommer till dig så fort vi kan. Genom att lämna information godkänner du vår behandling av personuppgifter.