Stäng

Stadsnät & kommuner

Det öppna fibernätet är en viktig del av infrastrukturen.

Det öppna fibernätet ger tillgång till bredband, TV och telefon med otrolig kapacitet

Fiberutbyggnaden är ett naturligt och viktigt steg i utvecklingen av en modern infrastruktur. Vi ser till att det finns ett brett utbud av etablerade och välkända leverantörer i nätet så att det blir attraktivt för invånarna på orten att vilja ansluta sig. Valfriheten är något som är mycket uppskattat av kunderna. Förutom att det finns många leverantörer att välja mellan är det enkelt att byta för den som önskar det och konkurrensen i det öppna nätet leder till vässad kvalitet och pressade priser.

Örebrobostäder förenar klimat- och affärsnytta

Jonas Tannerstad på Örebrobostäder berättar om hur de arbetat med miljö- och energifrågor och nått förbluffande resultat. Företaget har lyckats sänka sina energikostnader med 40 %, bland annat med hjälp av IoT-lösningar levererade via Open Universe öppna nät. Se filmen och bli inspirerad!

En stabil partner

Vi har stor erfarenhet, och de resurser som krävs, för att vara en stabil och långsiktig partner för Stadsnät, kommuner och andra nätägare. För att kvalitetssäkra leveransen tar Open Universe alltid hand om drift och övervakning. Det ger mycket goda förutsättningar för att få nöjda slutkunder och hög användargrad i nätet. Det öppna fibernätet är en framtidssäker investering som ger en mycket hög och utbyggnadsbar kapacitet, till både nytta och glädje för alla invånare.

Jag vill veta mer

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Vi återkommer till dig så fort vi kan. Genom att lämna information godkänner du vår behandling av personuppgifter.