Stäng

Fastighetsägare

En trygg och framtidssäker lösning som höjer värdet på fastigheten

Med en fiberanslutning från Open Universe får ni en både drift- och framtidssäker lösning, till stor glädje och nytta för era hyresgäster. Vi är övertygade om att ni på så vis blir en ännu attraktivare hyresvärd.

Hyresgästerna uppskattar möjligheten att själva kunna välja den leverantör som passar dem bäst. Det finns flera välkända leverantörer att välja mellan och det är enkelt för hyresgästerna att byta om de önskar det. I det öppna nätet råder fri konkurrens, vilket leder till hög kvalitet och pressade priser.

Välkommen till friheten alla fastighetsägare!

Open Universe vänder sig till många olika typer av fastighetsägare. I den här filmen får du bekanta dig med några av de smarta, digitala lösningar som erbjuds för såväl kommersiella fastigheter som bostäder i alla dess former. Bra för både plånboken och miljön. Välkommen till friheten!

Smarta lösningar i hemmet

Det händer väldigt mycket nu inom området smarta fastigheter och Internet of Things. Vår uppgift är att guida dig som fastighetsägare och se till att den innovativa tekniken fungerar så smidigt som möjligt.

I det intelligenta hemmet ryms en rad olika tekniska lösningar med syfte att göra vardagen lite enklare och att kunna spara tid och pengar. Både för dig som fastighetsägare och för de boende. Traditionellt har tjänsterna handlat om individuell mätning av värme, vatten och el. Andra exempel är trygghetstjänster, porttelefon, kameraövervakning och tvättstugebokning via bredbandet. Men möjligheterna är oändliga.

Här kan du läsa mer om Internet of Things

Örebrobostäder förenar klimat- och affärsnytta

Jonas Tannerstad på Örebrobostäder berättar om hur de arbetat med miljö- och energifrågor och nått förbluffande resultat. Företaget har lyckats sänka sina energikostnader med 40 %, bland annat med hjälp av IoT-lösningar levererade via Open Universe öppna nät. Se filmen och bli inspirerad!

En stabil partner

Med Open Universe får ni en trygg och stabil partner som håller ihop hela affären och avlastar er. Vi tar hand om såväl tjänsteutbudet som administrationstjänster och ser till att det dras fram fiber till fastigheten. Vi driftar bredbandsnätet och ansvarar för support och försäljning.

Jag vill veta mer

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Vi återkommer till dig så fort vi kan. Genom att lämna information godkänner du vår behandling av personuppgifter.