Stäng

Fastighetsägare

En trygg och framtidssäker lösning som höjer värdet på fastigheten

Med en fiberanslutning från Open Universe får ni en både drift- och framtidssäker lösning, till stor glädje och nytta för era hyresgäster. Vi är övertygade om att ni på så vis blir en ännu attraktivare hyresvärd.

Hyresgästerna uppskattar möjligheten att själva kunna välja den leverantör som passar dem bäst. Det finns flera välkända leverantörer att välja mellan och det är enkelt för hyresgästerna att byta om de önskar det. I det öppna nätet råder fri konkurrens, vilket leder till hög kvalitet och pressade priser.

En stabil partner

Med Open Universe får ni en trygg och stabil partner som håller ihop hela affären och avlastar er. Vi tar hand om såväl tjänsteutbudet som administrationstjänster och ser till att det dras fram fiber till fastigheten. Vi driftar bredbandsnätet och ansvarar för support och försäljning.

Lösningar för intelligenta hem

Via oss öppnas alla möjligheter till smarta lösningar inom intelligenta hem och fastighetsautomation.

Det är till exempel möjligt med tjänster för individuell mätning av värme, vatten och elektricitet i lägenheterna. Andra exempel är trygghets- och säkerhetstjänster, porttelefon, kameraövervakning samt tvättstugebokning via bredbandet. Enkelt och bekvämt både för dig som fastighetsägare och för hyresgästerna.

Jag vill veta mer

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Vi återkommer till dig så fort vi kan. Genom att lämna information godkänner du vår behandling av personuppgifter.