Stäng

Bostadsrättsföreningar

Valfrihet för de boende och enkelhet för föreningen

I det öppna fibernätet ryms många olika tjänsteleverantörer och de boende i föreningen kan fritt välja den leverantör som passar bäst.

Vill man sedan byta leverantör så är det enkelt. Den fria konkurrensen i det öppna nätet leder till högre kvalitet och pressade priser. Kapaciteten är hisnande och det går att få upp till 1000/1000 Mbit/s.

Idéer för intelligenta hem

Ni får en trygg, framtidssäker lösning med hög kapacitet som dessutom är utbyggnadsbar. Det innebär en stor valfrihet för er som bostadsrättsförening. Via Open Universe blir det möjligt med tjänster för individuell mätning av värme, vatten och elektricitet i lägenheterna. Andra exempel är trygghets- och säkerhetstjänster, porttelefon, kameraövervakning samt tvättstugebokning via bredbandet. Enkelt och bekvämt både för föreningen och de boende.

En trygg helhetslösning

En fiberanslutning via Open Universe är driftsäker och kan bidra till att era fastighetskostnader sänks. En fastighet med öppet fibernät blir också mer attraktiv och värdet höjs. Med Open Universe som partner försäkrar ni er om en lyckad bredbandssatsning för föreningen. Vi tar hand om såväl tjänsteutbudet som administrationstjänster och ser till att det dras fram fiber till fastigheten. Vi driftar bredbandsnätet och ansvarar för support och försäljning.

Jag vill veta mer

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar. Vi återkommer till dig så fort vi kan. Genom att lämna information godkänner du vår behandling av personuppgifter.