Stäng

Så mycket surf du orkar

Vi har bett våra leverantörer att ta fram riktigt bra erbjudanden för hösten och vintern. Och de har levererat! Vill du skaffa stor surffrihet? Beställ senast 31 december 2017.

Du hittar många mycket prisvärda erbjudanden inom bredband, TV och telefoni. Med rejäl kapacitet för att kunna surfa obehindrat, spela onlinespel och sluka TV-serier så mycket du orkar.

Så här tar du del av erbjudandet, som enbart gäller nya kunder.

  • 1. Här nedan ser du våra leverantörer. Vill du ha mer information eller beställa tjänst kontaktar du den leverantör du väljer. Kom ihåg att ange kampanjkoden 91217OU vid beställning.
  • 2. Du kan också gå direkt till Tjänsteportalen här på sidan och läsa mer om leverantören du är intresserad av. För att få tillgång till erbjudandet måste du fylla i kampanjkoden 91217OU.
    (Kunder i Oxelösund, måste gå via oxds.se/serviceguide).
  • 3. Du kan också ringa till oss på Open Universe på 08-522 736 50 eller SMS:a ERBJUDANDE till 72 660 så hjälper vi dig.

Hur fort vill du åka?

Vilken hastighet behövs det egentligen för att bredbandet ska funka bra? Det är främst två saker som avgör det. 1. Vad vill ni använda uppkopplingen till? 2. Har ni många enheter igång samtidigt i familjen?

Välj en leverantör så är du snart igång.

I ett öppet nät kämpar många olika leverantörer om att få dig som kund. Denna konkurrens leder till högre kvalitet och pressade priser. För att komma igång och dra nytta av det öppna nätet som finns i din bostad behöver du börja med att välja en leverantör.